23 Mart 2010 Salı

Maydanoz Blog Topluluğu Bloğunda Benim Bloğuma da Yer Vermiş

teşekkür ederim kendilerine...Eğer maydanoz kimdir derseniz ..
Maydanoz kendi çapında tamamıyle yekpare gönüllülük esasına dayalı, blogların açık dizinidir. Maydanoz blog seçiminde objektifliği ön plana alır, bir de çalışan blogları.

6 yorum:

Yeşim dedi ki...

Tebrikler Tülay Hanım :)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım bu gün iyi günündesin maşallah.
Sevgiler:)

Nedret dedi ki...

Kuzum alırken sana sordular mı? Bir paye verir gibi ''sizin blogunuzu layık gördük'' kıvamında bir yazıyla aldıktan sonra haber veriyorlar.Gönüllülük bunun neresinde. Bizler blogumuzdan izinsiz bir tek resim alınsa kıyameti koparıyoruz, adam blogu toptan götürüyor.Niye insanlar onun blogu üzerinden benim bloguma geçsin ki? O da bir marifet üretsin insanları çeksin.Ben bu işe ''El atına binip çalım satmak'' diyorum.Oradakiler zaten çoğunu bildiğimiz arkadaşlar.Kimi kime tanıtıyor.Bazılarınınsa bloklarının orada olduğundan haberleri bile yok.
Ben lutfedip benim blogumu aldıklarını bildiren yazı geldiğinde çok kızdım ve hemen kaldırttım. Senin yazını görünce fikrimi yazayım dedim. Sevgiler.

noyumberry dedi ki...

Sevgili Neduk;Sizin açınızdan baktığımda size hak veriyorum..
ama sizi kırmak istemiyorum,sanırım
bu sefer farklı açılardan bakıyoruz
Özgün,elemeği,çalıntı ve alıntı
olmayan kendi halinde blogları tanıtması hoşuma gitmişti..
Ayrıca Maydanoz topluluğu adı altında bağlantılı SERA diye bir yemek bloğuda var..Sanırım oda bizim gibi bir üretici..Tek farkı
bloğunu iki grupta toplamış olması.
Birinde düzgün blogları tanıtıyor..
Diğerinde kendi yemeklerini ve tariflerini anlatıyor..Kesinlikle bir başkasının savunucusu olduğum için değil,tamamen farklı açılardan baktığımız için bu yazıyı
yazıyorum..
..Ama tekrar söylemek istiyorum
amacım sizi gerçekten kırmak değil,
sadece kişisel fikrimi söylemek
Sevgiyle Kalın..

Nedret dedi ki...

Yok arkadaşım beni kırmıyorsun.Ben fikrimi söylemişim, sen de seninkini.Kırılmak yok. Orada beni kızdıran şey danışmaya lüzum görmeden önce alıp sonra haber vermeleri.O kadarcık nezaket gösterselerdi ben de oradaydım şimdi.sevgiler.

noyumberry dedi ki...

Sizi kırmadan anlaştığımıza sevindim :)
cevabınız için teşekkür ederim.
sevgiyle kalın..