13 Mart 2015 Cuma

Didim'den Sevgiler :)

Tülaydınlar :)
En son yayınımda  çocuklarım geliyor demiştim. Çok özlemişim, bol bol hasret giderdik. Biraz da anneannelerini görmek istediler ve İstanbul'un yolunu tuttular. Tabi ki ayrılmak çok zor oldu :( 
Birlikte az zaman da geçirsek alışıyorsunuz. Gittikleri zaman evde çok boşluk oluyor :((  Ne yapalım yeter ki onlar okusun, özlemler her zaman var olacaktır. 

Çocuklar gittikten sonra ben evde yalnız kaldım. Eşim dalgıç olduğu için işi gereği belli aylarda teknemizle gezerek çalışıyor. Üç senedir kış aylarında Didim'de çalışıyor. Onun için pek yanımda olamıyor. Eee o yanımda olamıyorsa ben onun yanında olurum :D dedim ve gittim:) 

İki haftadır da Didim'deyim. Burayı çok beğendim, deniz hemen ayağımın altında. Sabahları deniz kenarında yürüyüş yapıyorum. Pilatese devam. El işlerimin bir kısmını yanımda getirdim burada da üretime devam ediyorum. Yaptığım bu kaçamak benim için güzel bir tatil oldu. 

Şimdilik benden bu kadar, kocaman sevgilerimi gönderiyorum<3






Sevgiyle Sağlıkla Mutlu Kalın :)

7 yorum:

Beyaz Sardunya dedi ki...

Çok güzel fotoğraflar çekmişsin Tülaycım. Sana da değişiklik olmuş. Güzelce gez, dinlen. Öpüyorum sevgiler...

hobiblog dedi ki...

Ne iyi yapmışsın, hava da mis gibidir şimdi oralarda, yürüyüşler nasıl zevkli olur :)

Billur dedi ki...

merhabalar,blogunuzu yeni buldum,pek beğendim elişlerinizi,ellerinize sağlık:))
ahh ne güzel kısacık da olsa bu mevsimde sahilde tatil harika:)
sevgiler..
www.billurcraft.blogspot.com

noyumberry dedi ki...

Teşekkür ederim Betülcüm. Birkaç gündür netim yoktu geç cevap yazdım. Gerçekten benim için hem değişiklik hem de tatil oldu. Benden de sevgiler öpüyorum:)

noyumberry dedi ki...

Sağ olun Hülya hanım. Hem de ne zevkli, sabahları sahilde çok az kişi var yürüyüş yapan. Sanki bütün sahil benim :) Hava da dediğiniz gibi mis. Sevgilerimi gönderiyorum.

noyumberry dedi ki...

Merhabalar, Bloğuma hoş geldiniz Billur hanım. Ziyaretiniz ve beğeniniz için teşekkür ederim :) Evet kısa da olsa tatil harika. Hele de fazla kalabalık yoksa. Benden de sevgiler :)

bilge dedi ki...

Sessiz sakin sahilde gezmek insanın ruhunu dinlendiriyor...keyfini çıkarın..İzmirden sevgiler...