29 Nisan 2012 Pazar

Doğal Taşlı Dantel Yakalık..


Herkese günaydın,mutlu pazarlar :)


Bugün dışarı da harika bir hava var..Çıkabilirsem biraz gezmek istiyorum.Şimdilik böbreklerimde bir sorun kalmadı gibi görünüyor..bir kaç haftadır çıkıp gezemedim şöyle etrafı bir kolaçan edeyim..Bakim doğa bensiz ne yapıyor :P


İki gün önce otururken elimden dökülüveren dantel yakalığımı paylaşıyorum,örmesi çok kolay ve de zevkli.
Ben yirmi numara tığ ile ördüm,boynuma göre zincir çekip ilk iki sırasını sık iğne geri kalan sıraları da zincir çekerek tamamladım..Zincir sayısını her sırada arttırdım..
En son sırada daha önceden ipe dizdiğim doğal taşları(en zor kısmı burası) ikişer üçer alarak kolyeyi tamamladım..


Değişik renkleri de arkasından geliyor..Yine dün,siyahını bitirdim bugün fotosunu çekip yükleyeceğim..
Yazın elbiselerle şık duracağını düşünüyorum..Umarım güzel olmuştur (:





Sevgiyle Sağlıkla Kalın :)

21 yorum:

  1. Çok güzel ve kullanışlı bir dantel yakalık olmuş,ellerine sağlık..Sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ben de kullanışlı olacağını düşündüm..
      Benden de sevgiler :)

      Sil
  2. harika olmuş.ellerin dert görmesin.bu arada çok geçmiş olsun canım.uzun zaman böbreklerinden çekmiş biri olarak acısını biliyorum.ama şimdi çok iyiyim o anlamda.arı sütü ve propelis mucizeler yarattı bende.mutlaka denemelisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Alanaycım,sana da geçmiş olsun..Tavsiyen için de araştırma yapacağım..Sevgiler..

      Sil
  3. Harika, harika harika! Bana çok hitabeden bir takı olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim..

      Sil
  4. çok güzel olmuş yaaa.. hemen tığ ip alıp örnek çıkarmalı :))

    YanıtlaSil
  5. Beğenmene sevindim canım,bence de hemen başla..Çok çabuk da bitiyor..:)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık canım çok şık olmuş.Gerdanlar bayram edecek.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim =)yaz geldi bayram etsinler valla:))

      Sil
  7. Öncelikle çok gemiş olsun...
    Yaka da elinizden çıkan diğer her şey gibi harika yine, emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuza teşekkür ediyorum..Böyle yorumlar alınca çok seviniyor ve mutlu oluyorum :)sevgiler..

      Sil
  8. Daha iyi olmana sevindim canım.
    Bence de renk renk ör, çok güzel olmuş çünkü.
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayşimcim,ip olduğu için,zincire alerjisi de olanlar rahat rahat kullanır diye düşündüm..Renk renk yapmayı planlıyorum..sevgiyle kal:)

      Sil
  9. Çok şık,bayıldım,ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  10. elime tığ ve ip alsam benim de elimden böyle güzellikler dökülüverir mi dersin sevgili noyumberry. ne kadar mütevazısın:))
    çok şık olmuş, ellerine sağlık.
    doğa ne yapıyormuş sensiz, bir yaramazlık yoktur umarım:))
    sevgiler, sağlıklar...

    YanıtlaSil
  11. Sen eline tığı al gerisi gelir,daha da güzeli dökülür:))
    Doğaya çıkamadım bir türlü:(
    Eşimi yakalamışken,evde yapılacak işleri yaptık..Sobaları kaldırdık,perdeleri çıkar yıka,tak biz kadınların işi biter mi?
    Hem de hava çok güzel ama rüzgarlı idi,hazır hastalıktan kalkmışken tekrar çıkıp üşütmeyeyim dedim ve vazgeçtim..
    Benden de sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun, umarım hep güzel haberler gelir sizden...
    Kolye tam yazlık gerçekten, çok çok güzel, elinize sağlık.

    YanıtlaSil