21 Aralık 2011 Çarşamba

Bloğuma Erişimim Engellendi..Ama Tekrar Açıldı..

Günaydın :)
Az önce,bloğuma erişimim engellendi..google hesabını kapattık blog kaldırıldı diye bir uyarı yazısı geldi..ne yapacağımı bilemedim,hala kalbim çarpıyor..
Sabah  blogları gezip yorum yapıyordum,10 marifetten bir arkadaşın yaptıkları hoşuma gitti ve bloğuna girip izlemeye aldım,sıra yoruma geldi yorum da yazdım ama gönderemedim,
bloğunuza giriş yapın diye panel çıktı,şifremi girdim ve yoruma izin vermedi çünkü blog hesabınız kapalı dedi..Bende nereye bastığımı bilmiyorum,hesabınızı kontrol edin gibi bir yer sanırım..Sonra aşağıdaki gibi yazı çıktı ve eksiksiz doldurdum ve sonunda açıldı çok şükür..Bir an çok panikledim,gerçi sık sık bloğumu yedekliyorum ama son bir aydır yedeklememiştim..
Belki benim gibi bu sorunla karşılaşan olur diye paylaşmak istedim..
Sevgiyle sağlıkla kalın:)

Hesabınızı doğrulayın

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.

Doğrulama Seçenekleri

Google, cep telefonunuza doğrulama kodu içeren bir kısa mesaj gönderir.

Google, doğrulama kodunu size bildirmek için telefonunuza otomatik bir arama yapar.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Noyumberry :( Umarım bu sorun bir daha tekrarlanmaz.. Sabah adrenalini olmuş azıcık :)

Elifin Terazisi dedi ki...

Hoşgeldin blogu kapatılanlar klübüne benim ve bazı arkadaşların da başına geldi.
Geçmiş olsun canım, yaşadıklarını anlıyorum.

ruşyena dedi ki...

geçmiş olsun... ilk kez duyuyorum bu problemi... üstelik bu güne dek blogumu hiç yedeklemedim de... nasıl yapıldığını da anlatabilir misin?

GÜLDEN TAKI dedi ki...

Tülay Hanım geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir sorun.Bloğunuzu yedeklediğinizi yazmışsınız.Bunu nasıl yapabilirim yazarsanız çok sevinirim.Ayrıca dün bana da hesabımın başkaları tarafından ele geçirilebilme ihtimaline karşı bir yazı geldi.Ve benden cep telefonumu girmem için bir yer açıldı.Eğer böyle bir durum olursa cep telefonuma gönderilen kod ile bu sorunun halledileceği yazıyordu. Ben de kendi telefonumda banka hesap erişim bilgilerim olduğu için tedbir olarak oğlumun telefonunu yazdım.

okuyan dedi ki...

bir süre önce aynı olayı ben de yaşamıştım:) çok geçmiş olsun...

noyumberry dedi ki...

Hepinize teşekkür ederim..:)

Blog yedeklemeyi daha önce blogger arkadaşlarımdan duymuştum..biraz araştırdım ve denedim ara ara yedekliyorum..bir kere yedekleyince devam mı ediyor yoksa yedeklediğim yere kadar mı yüklüyorum bilmiyorum..
Ben de,aklıma gelince tekrar
ediyorum..
Bloğunuzun tasarım bölümüne tıklayınca çıkan ekrandan,sağ taraftaki panelden ayarlar bölümüne tıklayın,çıkan seçeneklerden "diğer" yazan sekmeye tıklayın..
Blog araçları yazan yerde,
Bloğu içe aktar - bloğu dışa aktar - bloğu sil diye seçenekler çıkar..
Bunlardan bloğu dışa aktar yazan yere tıklayın..Turuncu bir yazı ile Bloğu Yükle yazar,ona tıklayın..
tıklayınca bloğunuzdaki bilgiler kısa sürede dosyaya yüklenir..ve ekranın en altında indirilen dosyalar diye bir yazı çıkar artık bloğunuzu yedeklemiş oldunuz..

Bloğunuza her hangi bir şey olurda yeni blog açarsanız..bloğu dışa aktar yazan yerin yanında bloğu içe aktara basarsanız bloğunuzdaki tüm bilgiler geri gelecektir..
Benim bildiklerim bu kadar,umarım doğrudur..Ukalalık yapmak istemem:)
hepinize sevgiler..

Kelebeğim dedi ki...

Keçe işlere bayılıyorum, ben de bir şey üretmek istiyorum. Henüz oluşturmaya çalışıyorum. İnşallah güzel ürünler çıkar ortaya. Sevgiler...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Geçici bir şey sanırım.Allah korusun diyorum.
Sevgiler:)

noyumberry dedi ki...

Kelebeğim:)Gerçekten keçe ürünlerle uğraşmak çok zevkli,güzel ürünler çıkaracağınıza eminim,kolay gelsin size:)Sevgiler..

Gönül çelenim:)geçti ama korkusu da yetti bana bir an sizleri kaybedeceğimden korktum..sevgiler:)

Begonvilli Ev dedi ki...

Demek yalnızca ben değilmişim . Yalnız bana ''Bloğunuz Kapatıldı''yazısı gelmedi. Sadece hesabıma giremedim. Bu durumu yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Bloğumun yedeği Wordpress'de var ama üzücü bir durum.